Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Društvena odgovornost

Društvena odgovornost firme postaje sve važnija komponenta poslovanja firmi koji nastoje zadovoljiti sve zahtjevnije etičke, ekološke, pravne, trgovačke i javne standarde. Četiri su područja primjene društveno odgovornog poslovanja – tržište, radna okolina, društvena zajednica i okoliš. Ovaj rad nastoji približiti sve značajniji uticaj društva na savremeno poslovanje u Republici Crnoj Gori, te važnost primjene društveno odgovornog poslovanja kao efikasnog alata za sticanje konkurentske prednosti. 

Kompanija Voli, kao dio zajednice, svjesna je važnosti i potrebe vlastitog uticaja na unapređenje opštih društvenih uslova, promocije pravih vrijednosti i jasno definisanoj svijesti o društvenoj odgovornosti.

Odnos potrošača prema Voliju se ne temelji samo na kvalitetu usluge i proizvoda već i na odnosu Volija prema široj društvenoj zajednici i najranjivijim segmentima društva i sistema. 

Otvaranje svakog objekta pojedinačno Voli je obilježio sa donacijom opštinama za socijalno ugrožene kategorije. Gotovo svaka elementarna nepogoda u Crnoj Gori i region koja je za posledicu imala patnju stanovništva ispraćena je Volijevom donacijom u hrani.  Voli je učesnik gotovo svih humanitarnih akcija u Crnoj Gori. Kao prioritetnog partnera imamo Crveni krst Crne Gore. U kontinuitetu pokušavamo da pomognemo tehničku modernizaciju zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori. Smatrajući obrazovanje temeljom društva Voli je često pomogao obrazovne ustanove svih nivoa u Crnoj Gori. 

Poistovjećujemo se sa zdravim stilovima života i od srca pomažemo sportske klubove, pomažemo afirmaciju sporta ne bi li buduće generacije shvatile važnost ovog segmenta života.

Voli je i učesnik i organizator niza humanitarnih akcija, kontinuirano podržava organizacije i udruženja koja se bave zaštitom i pomoći ugroženim socijalnim kategorijama, pruža pojedinačne pomoći i pomoć društvenoj zajednici u situacijama izražene potrebe.

Donacije / Pokroviteljstvo

Ulažemo u budućnost kroz podršku obrazovanju djece

Donacija kompanije Voli za klimatizaciju OŠ Sutjeska.

Kompanija Voli i podrška Ekomenu

Voli Podgorička desetka.

Ugradnja solarnih panela u Voli objektima

Danas je potpisan memorandum o zajedničkom investiranju kompanije Voli i Evropske banke za obnovu i razvoj o izgradnji solarnih panela u Voli objektima.

Kotorski festival i Voli

Sinoć je otvoren jubilarni, trideseti Kotorski festival pozorišta za djecu, čiji je generalni pokrovitelj ove godine kompanija Voli.

U akciji “Izazivam” Voli donira 1000 obroka

U akciji “Izazivam” Voli donira 1000 obroka Muzičar Danijel Alibabić je pokrenuo inicijativu za pomoć ...

Voli donirao NKT-u 10.000€

U akciji “Izazivam” Voli donira 1000 obroka Briga o građanima Crne Gore i našim radnicima ...