Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Kotorski festival i Voli

Sinoć je otvoren jubilarni, trideseti Kotorski festival pozorišta za djecu, čiji je generalni pokrovitelj ove godine kompanija Voli.
Tim povodom, predsjednik Kompanije, gospodin Dragan Bokan je rekao:
 
“Želio sam da iskoristim priliku da vas večeras  lično pozdravim i izrazim svoje zadovoljstvo što smo dio ove po svemu posebne kulturne manifestacije.
Kotorski festival pozorišta za djecu već tri decenije obrazuje, promoviše multikulturalnost, volonterizam, čuva tradiciju, uči da velike i lijepe priče stvaramo zajedničkim vizijama i naporima.
U svijetu koji se ubrzano mijenja, bez obzira na svu površnost koja se time nameće, predstavljate konstantu, svetionik koji usmjerava, edukuje, ispiriše, promoviše prave, suštinske vrijednosti u gradu koji je sav poput magičnih kulisa, u   najljepšem zalivu na svijetu.
Kultura oplemenjuje, čini život smislenijim, obrazovanje je osnov razvoja zdravog društva, a ulaganje u djecu je jedini ipravan pogled na budućnost, na to večeras i ne treba trošiti riječi, jer sa  svima vama ovdje prIsutnima, siguran sam, dijelim to mišljenje.
Ono što večeras želim da istaknem, i za šta koristim ovu priliku je da pozovem uspješne privrednike da kao što to radi kompanija Voli, dio profita usmjere na razvoj sporta i kulture. Mijenjajmo svoje okruženje na bolje, ulažimo u ono što oplemenjuje i pravilno usmjerava našu djecu. Djeca su najveći motiv i najvažnija tema.
Dajmo svoj doprinos, podržimo i podstaknimo,  na nama je ta misija – da mali postanu veliki, u najljepšem smislu riječi.
Draga djeco, rastite, radujte se, budite zdravi, nasmijani, razigrani… na nama je da vam stvorimo zdravo, mirno, podržavajuće okruženje, da vam pružimo sigurnost i ljubav.
Voli vas Voli”