Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Uspješnu kompaniju čine uspješni ljudi

Budući da smo jedna od najuspješnijih kompanija u regionu imamo konstantnu potrebu da regrutujemo i integrišemo u svoje redove najbolje pojedince jer je uspjeh kompanije zasnovan prije svega na kvalitetima i sposobnostima njenih zaposlenih. Armiju od preko 60.000 kupaca dnevno u našim objektima uspješno opslužuje naših preko 2000 zaposlenih.

Naša strategija ljudskih resursa je usko povezana sa ciljevima kompanije. Organizacija ljudskih resursa je strateški partner biznisu i aktivno učestvuje u uspjehu naše kompanije. Naš cilj je kultura visokih performansi – u svakoj poslovnoj jedinici, izgrađena na Voli vrijednostima: odgovornost, izvanrednost i inovativnost.

To takođe znači:

  • Želimo da regrutujemo najbolje i najpametnije, koje ćemo neprekidno da razvijamo i koji će ostati u kompaniji vrlo dugo.
  • Našim jedinstvenim procesima u oblasti ljudskih resursa, imamo dobru polaznu osnovu za razvoj različitih mreža talenata menadžera i stručnjaka na kojima leži naše poslovanje. Raznovrsnost naših zaposlenih vidimo kao jedinstvenu i konkurentsku prednost.
  • Kroz kontinuiranu edukaciju i najbolje treninge razvijamo naše ključne strateške sposobnosti i vještine – kao održivu investiciju u budućnost naše kompanije.
  • Promovišemo mjere bezbjednosti i zdravlja na radu da bismo obezbijedili našim zaposlenima dugoročnu dobrobit i efikasnost.
  • Svjesni smo odgovornosti za naše zaposlene kao i za kompaniju i usko sarađujemo sa predstavnicima naših zaposlenih u dobroj atmosferi obostranog povjerenja.