Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

HORECA

HORECA centar, najmlađa veleprodaja Voli trade doo korporacije, formirana je krajem 2013. godine sa namjerom da HORECA kupcima omogući širok spektar roba po najpovoljnijim cijenama. U ovom momentu HORECA centar pokriva centralnu, južnu i dio sjeverne regije Crne Gore, sa više od 700 kupaca na godišnjem nivou. Na 25. godišnjicu postojanja Voli Sistema korporacije, možemo konstatovati da je iza nas punih šest  godina uspješnog i progresivnog doprinosa sveukupnom razvoju kompanije. 

HORECA centar čini dvadeset sedam posvećenih pojedinaca, koji su u svakom momentu spremni pružiti odgovore na sve izazove poslovanja. Kvalitet usluge i najpovoljnija cijena omogućava omogućavaju stvaranje partnerskog odnosa sa kupcima, na obostrano zadovoljstvo.

Budući kratkoročni planovi HORECA centra su neminovno vezani za prilagođavanje i prevazilaženje novonostalih poslovnih okolnosti pod uticajem COVID-19 krize. HORECA centar tokom 2020. godine radi na izgradnji mreže maloprodajnih kupaca, što ujedno predstavlja dodatno proširenje opsega djelovanja i servisa koji će se nuditi našim kupcima. Srednjeročni planovi podrazumijevaju razvoj B2B platforme i povećanje logističkih kapaciteta što će omogućiti kompleksniju povezanost sa tržištem.

Sigurni smo da ćemo kroz razvoj ovih segmenata partnerima pružiti odgovore na jednom mjestu, te skratiti vrijeme isporuke roba na relaciji dobavljač-kupac. HORECA centar spremno dočekuje sve nove partnere ili partnerske grupe u cilju realizacije svih budućih poslovnih ambicija.