Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

TRANSPORT I LOGISTIKA

Sa kontinuiranim rastom privrede Crne Gore, raste i potreba za savremenim logističkim kapacitetima, koji se nalaze na području najznačajnijih saobraćajnica, prema vodećim svjetskim standardima i sve većim zahtjevima. Logističko distributivni centar koji je otvoren, je na lokaciji koja se odlikuje odličnom povezanošću sa cijelom regijom.

Prostire se na 7000m2 i raspolaže sa 5000 paletnih mjesta u visokoregalnom skladištu. Kapaciteti skladišta su predviđeni za temperaturno osjetljivu robu, servis je na najvišem nivou. Opremljen je najmodernijim sredstvima za manipulaciju i informatičko praćenje, a posebnu pogodnost predstavlja i benzinska pumpa unutar kompleksa.

Centar posjeduje moderno opremljen prostor za kvalitetnu prezentaciju i promociju distributivnih programa, uključujući Show Room i Press Room kao i salu za sastanke i multimedijalne projekcije.

Prilikom gradnje primjenjivana su sva najsavremenija iskustva centara u inostranstvu, pratili smo sve aktuelne standarde čuvanja, skladištenja i transporta robe, a vrijednost investicije je dostigla cifru od 5,5 miliona eura.

U logističko distributivnom centru je zaposleno 142 visoko motivisanih, mladih i edukovanih ljudi.