Ulažemo u budućnost kroz podršku obrazovanju djece

Kompanija Voli je donirala 10.000 eura za klimatizaciju Osnovne škole Sutjeska, u Podgorici, a projekat postavljanja 22 klima uređaja tokom zimskog raspusta je realizovan uz podršku firme Termosistem. 

Povodom završetka radova na klimatizaciji učionica, koja je realizovana donacijom kompanije Voli, upriličen je suret predstavnika Kompanije Olivere Lakonić i direktora škole mr prof.Ljuba Ćeranića.

„Polazeći od temeljne istine da su djeca naša budućnost, aktivnosti od društvenog značaja usmjeravamo u pružanje podrške njihovom pravilnom razvoju i obrazovanju.  Prilika da podržimo obrazovne procese, kroz podršku ustanovi sa tradicijom i reputacijom koju ima OŠ Sutjeska za nas predstavlja posebnu čast. 

OŠ Sutjeska već gotovo pet decenija predstavlja renomiranu obrazovnu instituciju koja je po mnogo čemu bila prva u Crnoj Gori, iz njenih klupa je stasalo mnogo uvaženih naučnika, ekonomista, pravnika, javnih i kulturnih i sportskih radnika, a ono što je veoma značajno je činjenica da ima kolektiv koji izuzetno brine o osavremenjavanju nastavnog procesa. 

Nadamo se da ćemo podstaći i druge uspješne firme na ulaganje u poboljšanje uslova obrazovanja kako bismo mališanima boravak u školi učinili prijatnijim. Kompanija Voli želi svim đacima srećan početak drugog polugodišta, uz poruku da je znanje jedina istinska snaga i moć, a obrazovanje je najmoćnije oruđe kojim možete mijenjati svijet na bolje,“  izjavila je ovom povodom  Olivera Lakonić.

Direktor škole, mr prof. Ljubo Čeranić je ovim povodom izjavio:

„Kao jedan od privrednih giganata u Crnoj Gori  koji svojim radom i zalaganjem doprinosi afirmaciji cjelokupnog društva, kompanija Voli je imala sluha i razumjevanja za potrebe naše škole. 

Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim gospodinu Bokanu na značajnoj donaciji, kao i  gospodinu Božoviću ispred firme Termosistem koja je pružila podršku realizaciji ovoga projekta.  

Osnovna škola „Sutjeska“, kao jedna od najstraijih Podgoričkih škola, koja pripada užem gradskom jezgru, iznjederila je iz svojih klupa veliki broj znamenitih ličnosti iz svih svera života, samim tim svaki vid podrške u adaptacija prostora škole nam pomaže da ostanemo i dalje u samom vrhu i da nastavimo započetu praksu.