Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Javni poziv

Zahvaljujući kreditnoj podršci Evropske banke za obnovu i razvoj, kompanija Voli Trade započinje prelazak na solarne izvore energije kroz projekat kupovine i instalacije solarnih panela na krovovima svojih objekata. U prvoj fazi projekta, solarni paneli će biti instalirani na krovovima LDC VOLI. U skladu sa navedenim, kompanija VOLI raspisuje

 

JAVNI POZIV

ZA IZBOR IZVOĐAČA PO MODELU ,,KLJUČ U RUKE’’ ZA ISPORUKU OPREME, IZVOĐENJE RADOVA I PUŠTANJE ELEKTRANE U RAD

 

Investitor VOLI TRADE DOO ima namjeru da izgradi fotonaponsku elektranu SE VOLI LDC snage 2 MW (2365,55 MWp) na krovovima LDC VOLI na katastarskim parcelama broj 1343/106, 1343/121 i 1343/4, KO Dajbabe, Podgorica. Investitor ima namjeru da cjelokupnu kontrolu i odgovornost za izvođenje radova na izgradnji fotonaponske elektrane i druge obaveze vezane za pripremno-završne radove, vođenje i održavanje gradilišta i koordinaciju podizvođača i imenovanih podizvođača do kraja izvođenja svih radova, povjeri izvođaču po principu “ključ u ruke”. Fotonaponsku elektranu je u potpunosti potrebno izvesti u skladu sa Glavnim projektom, koji je sastavni dio poziva za podnošenje ponuda i koji zainteresovani ponuđači dobijaju na upit.

 

Javni poziv i obrasce specifikacija možete pronaći i preuzeti u nastavku, dok zbog obima glavne projektne dokumentacije, ista može biti dostavljena WeTransferom na upit, prilikom organizacije obilaska lokacije i objekta.


Za organizaciju obilaska lokacije i objekta, kao i dostavljanje Glavnog projekta, neophodno je da Ponuđač dva dana ranije dostavi na e-mail zahtjev sa predlogom datuma i vremena obilaska.

Ponuda, kao i sva pitanja o tenderskoj dokumentaciji se dostavljaju putem e-maila na sljedeću adresu: [email protected]


Rok za dostavljanje ponuda je 14. jul 2023. godine.