Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.
Voli Tivat – omiljeni market je ponovo otvoren!
Prvi Voli market u Tivtu je otvoren 2012. godine i od prvog dana predstavlja omiljeno mjesto kupovine za stanovnike Tivta i njihove goste.
 
 “ Željeli smo da našim kupcima uzvratimo za lojalnost i povjerenje koje nam pružaju već dugi niz godina. U potpunosti smo renovirali market  kako bi im priuštili što  ljepše i potpunije iskustvo kupovine, pravo uživanje u bogatom izboru uz najpovoljnije cijene“, izjavila je ovim povodom Olivera Lakonić, direktorka marketinga.

Kao i u ostalim Voli marketima, na snazi su specijalni popusti, svima omiljena kategorija Voli cijena i specijalni popusti u susret praznicima. Na dan otvaranja, sve kupce je obradovala specijalna povoljnost –  svi računi su umanjeni za 10%.

I u Voli marketu u Tivtu je implementirana inovacija u vidu elektronskih cijena u cijelom objektu. Ovaj tehnološki iskorak će našim kupcima omogućiti lako uočavanje tačnih cijena proizvoda i olakšati odluku o kupovini. Elektronske cijene predstavljaju posebnu pogodnost za naše zaposlene, jer im značajno olakšavaju radni proces.
 
Voli ostaje posvećen svojoj misiji da bude prvi izbor potrošača pružajući im najbolje proizvode, usluge i neprevaziđeno iskustvo kupovine.