Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.
Voli Premium HORECA predstavlja: Spoj autentičnih, premium brendova, dobitna kombinacija za ugostiteljstvo

Kompanija Voli u okviru kategorije HORECA, razvija snažnu sinergiju sa svojim kupcima, sa posebnim senzibilitetom za specifične potrebe ugostiteljstva.  Premium HORECA nudi kupcima tematski segmentisanu ponudu, prilagođenu potrebama ugostiteljskih objekata, počevši od ponude doručka, preko raznih koncepata kuhinje (italijanska, azijska, fusion, steak house, vegetarijanska, fast food…) pa sve do najprefinjenijih poslastičarnica i gourmet kornera.

U cilju konstantnog unaprijeđenja saradnje i adekvatne pripreme za nastupajuću turističku sezonu, Voli Premium HORECA organizuje niz edukativnih prezentacija. 

U VIP salama restorana Bar 61, u okviru kompleksa Naš centar, kao  i Bar 11, u okviru hopermarketa u Radanovićima, u saradnji sa  partnerima Neuhauser i Menz&Gasser, lidera  na tržištu zamrznutih peciva i džemova održana je prezentacija ovih proizvoda prvoklasnog kvaliteta. 

U pitanju su dva brenda koja čine dobitnu kombinaciju ispunjavaju očekivanja i najprobirljivijih   – Neuhauser, vodeći francuski brend koji se od 1906. bavi proizvodnjom i distribucijom pekarskih proizvoda i Menz&Gasser, vodeći italijanski brend u proizvodnji džemova i poluprerađenih proizvoda od voća i povrća. 

Autentična francuska pekara Neuhauser (Chateau Blanc) pruža uživanje u bogatstvu ukusa još od davne 1906. godine, kada su u jednom seocetu na sjeveroistoku Francuske proizvedeni njihovi prvi hljebovi. Već četiri generacije brinu  o očuvanju pekarskog zanata i autentičnog ukusa kvalitetne francuske proizvodnje. Asortiman nudi vrhunske francuske pekarske specijalitete koji su proizvedeni u Francuskoj, od 100% francuskog, kontrolisanog brašna. 

Čak  2.500 partnera poljoprivrednika omogućava da se na najbolji način izađe u susret očekivanjima kupaca. Razne vrste hljeba, danskih peciva, brioša, krofni… proizvodi su  autentičnog ukusa koji je rezultat francuske stručnosti u pekarstvu, dostupnih u 90 različitih zemalja. Čineći dio Souflet grupe, najvećeg aktera u poljoprivredno – prehrambenom sektoru i sektoru žitarica, Neuhauser raspolaže širokim dijapazonom ekspertize u oblasti cijelog lanca, „od polja do stola!“

Menz&Gasser, osnovana prije više od 80 godina, italijanska kompanija treće generacije izrasla je  u vodećeg proizvođača džemova i marmelada u Italiji.  

Njeno sjedište se nalazi u Novaledu u provinciji Trento gdje se odvija najveći dio proizvodnje, uz  fabriku u provinciji Verona koja je nedavno kupljena od multinacionalnog Unilevera , kao i azijsku fabriku, koja radi u Kuala Lumpuru od 2019. godine, gdje Menz&Gasser proizvodi isključivo za lokalno tržište. 

Vodeći proizvođač džema i voćnih prerađevina u Italiji i lider u proizvodnji slatkih porcionih pakovanja u Evropi, Menz&Gasser izvozi u 50 zemalja širom svijeta.

Njihovo opredjeljenje je kvalitet i odgovornost prema društvenoj zajednici, s posebnim fokusom na bezbjednost hrane, zdravlje i bezbjednost na radu i zaštitu životne sredine.

Ukoliko želite da se pridružite partnerima Voli Premium HORECA segmenta, možete se obratiti Tomislavu  Androviću, menadžeru  Premium food & beverage Voli HORECA – [email protected] Ili putem kontakt telefona 069102103.

U Voli marketima su vam dostupni neki od ovih prozvoda, predlažemo da ih probate i osjetite razliku koju čini premium kvalitet i originalno porijeklo.