Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

VOLI HORECA centar Bar

Na mjestu dosadašnjeg hipermarketa u Baru, otvoren je treći Voli HORECA centar. Predstavlja posebnu pogodnost za biznis kupce, koji u njemu mogu pronaći sve što je potrebno za njihovo poslovanje.  

HORECA kupcima je omogućen širok asortiman koji broji preko 4000 artikala, po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Opseg djelovanja je od Ulcinja do Jaza, a cilj je biti bliži svojim partnerima na lokaciji njihovog poslovanja, predstavljati im svakodnevnu podršku i inspirisati ih da u svom poslu uvijek pomjeraju granice. Tim Voli HORECA centra broji 23 zaposlena, od čega i dva agenta prodaje, a dogovoreni transport će se obavljati sa 4 transportna vozila. 

Kupovina u HORECA centru olakšava nabavku i za kupce maloprodaje, za njihove posebne prilike, ili veće kupovine koje u ovom objektu mogu obaviti na najjednostavniji način, uz pomoć i savjete našeg HORECA tima.   

Voli HORECA centar će spremno i efikasno odgovarati na potrebe partnera iz trgovačke, hotelske i ugostiteljske branše kojima će Voli biti pouzdan oslonac i u potpunosti na raspolaganju u cilju što uspješnije realizacije planova i aktivnosti.   

Kontakt tel: 067176407