Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

VOLI donirao respirator

Kompanija Voli je donirala respirator Koordinacionom timu za zarazne bolesti Crne Gore u cilju pružanja podrške zdravstvenim institucijama, kao  i 1000 paketa za najugroženiji dio našeg stanovništva.

Kompanija Voli dugi niz godina kontinuirano ulaže  u naš zdravstveni sistem, a sada sa posebnom pažnjom pristupa pružanju potrebne pomoći, kako bi se naše zdravstvo što efikasnije suočilo sa izazovom koji nam tek predstoji. U cilju pružanja što efikasnije podrške zdravstvenim institucijama, Voli će donirati  respirator za vještačko disanje.

Socijalno ranjive kategorije stanovništva Crne Gore za nas predstavljaju posebnu odgovornost i u prvom ciklusu  pomoći obezbijedili smo 1000 paketa koji će Crveni krst Crne Gore uručiti najugroženijim porodicama.

Kompanija Voli sa dubokom pažnjom i velikom odgovornošću prema građanima osigurava kontinuitet snabdijevanja, prevazilazeći sve izazove sa kojima se suočava naše i svjetsko tržište. Ovom prilikom skrećemo posebnu pažnju našim potrošačima na neophodnost i strogo vođenje računa o svim preporukama u cilju da što efikasnije zaštitimo sebe i naše najbliže, kao i sve ljude sa kojima možemo doći u kontakt, podsjećajući  da je sada trenutak da pokažemo na djelu ono što i  naša tradicija nalaže – zaštitimo sebe od drugih i što je još važnije- druge od sebe.

Uprava kompanije Voli