Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

VOLI CENTAR Danilovgrad

Voli centar u Danilovgradu se prostire na ukupnoj parceli površine 21.063m2. U prvoj fazi, planirana je gradnja hipermarketa, koji će se prostirati na površini od 3.550m2. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu.

Sigurni smo da će zadovoljiti sve potrebe potrošača svih kategorija, a osim Volijeve standardne ponude prehrambenih i neprehrambenih artikala, u objektu biti implementiran naš novi Take&go concept.

Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge visoko profilisane standarde koje naša kompanja prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, siguni smo da će dati značajan doprinos unaprjeđenju kvaliteta ponude danilovgradske opštine. Smatramo posebno važnim to što će u našem novom objektu svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima. U prethodne tri godine, naša kompanija, najveća po broju zaposlenih u Crnoj Gori, uvećala je broj radnika za 29%. Ono što nas čini posebno ponosnim je činjenica da je bez obzira na situaciju, nastavljamo kontinuitet rasta broja zaposlenih, što je od velikog značaja u ovom izazovnom momentu suočavanja sa posledicama pandemije korona virusa.

Voli Centar u Danilovgradu na najljepši način predstavlja korak dalje u našoj razvojnoj strategiji, koja osim proširivanja poslovnih aktivnosti podrzumjeva odgovornost i unaprjeđenje kvaliteta život lokalne zajednice, naših zaposlenih, svih ljudi koji čine kompaniju Voli.

Radovi su realizovani u planiranom roku, tako da će hipermarket će biti otvoren u julu ove godine. Ovom prilikom, posebno zahvaljujemo predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i njenom timu na pokazanoj profesionalnosti. Svojom efikasnošću su doprinjeli uspješnoj realizaciji naših planova“ izjavio je predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan.