Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

U četvrtak, 3. novembra, restoran Bar 11 otvara vrata za svoje goste

Prepoznatljiv, decentan stil Voli restorana i gastronomsko iskustvo u kojem uživaju posjetioci u Podgorici i Danilovgradu, od sada je dostupan i gostima na primorju.

Bar 11, u sklopu Voli hipermarketa u Radanovićima, dočekuje svoje goste u sofisticiranom, ugodnom i modernom ambijentu, a kapacitet restorana broji 400 mjesta. Koncept objedinjuje unutrašnji restoranski dio, prostranu, u potpunosti natkrivenu restoransku baštu i posebno odvojen salon, koji pruža svu potrebnu ugodnost i diskreciju za potrebe organizovanja poslovnih sastanaka, prezentacija, intimnih proslava i sl.

Gastronomsko iskustvo je na nivou na kojem to očekuju poznavaoci ponude Voli restorana. Svježa riba i morski plodovi, gurmanski specijaliteti od pažljivo odabranog mesa, tradicionalna kuvana jela, pice, kao i razne slatke delicije zadovoljiće i najzahtjevnije goste. Uz bogat izbor raznih pića, s posebnim akcentom na ponudu vina, restoran Bar 11, predstavlja pravu odluku kada želite da napravite predah, provedete vrijeme uživajući sa prijateljima ili želite da napravite proslavu za svoje najdraže.

Dobro došli!

Bar 11, Voli hipermarket Radanovići (kružni tok Kotor -Tivat – Budva)

Tel. za rezervacije: 032 520 202