Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Otvoren je Bar 11

Sjajna gastronomska ponuda Voli restorana u kojoj su uživali posjetioci u Podgorici i Danilovgradu, od sada je dostupna i gostima na primorju.    

Bar 11, u sklopu Voli hipermarketa na kružnom toku koji povezuje Kotor, Tivat i Budvu, dočekuje svoje goste u modernom, ugodnom ambijentu, oplmenjenom umjetničkim fotografijama Stevana Kordića. Koncept objedinjuje unutrašnji restoranski dio, prostranu, u potpunosti natkrivenu restoransku baštu i posebno odvojen salon, koji pruža svu potrebnu ugodnost i diskreciju za potrebe organizovanja poslovnih sastanaka, prezentacija i poslovnih ili privatnih okupljanja i sl. Ukupan kapacitet broji 400 mjesta.

Kao što i očekuju poznavaoci ponude Voli restorana, gosti će uživati u svježoj ribi i morskim plodovima, raznovrsnim jelima od kvalitetnog mesa, tradicionalnim kuvanim jelima, raznim vrstama pica i kolača… Uz bogat izbor cijeđenih sokova i drugih napitaka, u ponudi alkoholnih pića, posebno se izdvaja ponuda vina.

Bar 11 će predstavljati novo omiljeno mjesto za predah, uživanje sa prijateljima ili organizaciju poslovnih ili privatnih skupova.

Dobro došli!

Bar 11, Voli hipermarket Radanovići (kružni tok Kotor -Tivat – Budva)