Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

NOVI VOLI HIPERMARKET KOTOR

Na starom mjestu omiljenih susreta, na kružnom toku koji spaja Kotor, Tivat i Budvu, ponovo se otvara Voli hipermarket Kotor, prvi izbor kupaca iz okruženja

Još od svog otvaranja 2013. godine, ovaj hipermarket je pomjerao standarde trgovine. 

Od sada, obogaćena ponuda u prostranom, modernom ambijentu, omogućava opuštenu, ugodnu kupovinu koja predstavlja pravo zadovoljstvo. 

Ne propustite priliku za uštedu – na dan otvaranja, svi računi će biti umanjeni za 10% 

Hipermarket otvara svoja vrata u petak, 1. jula u 9h. Ne propustite priliku za uštedu jer će svi računi biti uamanjeni za 10% (osim proizvoda čija je cijena zakonski regulisana).

Ponuda koja nikog ne ostavlja ravnodušnim 

U bogatom i raznovrsnom asortimanu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, posebna pažnja je poklonjena domaćim proizvodima.  

U ponudi mesare je raznovrstan izbor uvijek svježeg mesa strogo kontrolisanog porijekla, a sektor derlikatesa će zadovoljiti i najprobirljivije potrošače. U Voli ribarnici je dnevno svježa morska i riječna riba i plodovi mora. 

Posebno je koncipiran sektor organskih proizvoda, kao i pekara sa mirisnim, svježim, slanim i slatkim pecivima i kolačima. U okviru gastronomke ponude, potrošačima će biti dostupna jela koja pripremaju naši dokazani majstori kuhinje, od najkvalitetnijih i svježih sastojaka.

U ponudi voća i povrća, osim egzotičnih proizvoda sa udaljenih meridijana, posebna pažnja se poklanja proizvodima iz domaćeg uzgoja, kao i proizvodima iz Naše bašte sa Volijevog imanja na Šasu.

Hipermarket se prostire na preko 5.500m2, u ponudi je oko 15.000 artikala. U sklopu hipermarketa je i apoteka Tea Medica. U pripremi je i otvaranje restorana Bar 11, na prvom spratu, iznad hipermarketa. 

Novo – Take&go sektor – IzVOLIte   

Od sada su kupcima na razmeđu opština Kotora, Tivat i Budva dostupni uvijek  svježi proizvodi za ponijeti. IzVOLIte u ponudi objedinjuje najkvalitetniju kafu, svježe cijeđene sokove, svježa peciva i salate, pice pripremljene prema tradicionalnoj recepturi majstora italijanske kuhinje, burgere od najkvalitetnijeg mesa, raznovrsne sendviče… Idealno mjesto za predah i okrepljenje.