Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

NOVI VOLI HIPERMARKET BAR

U susret ljetnjoj sezoni, najpovoljnije cijene i bogat izbor najkavalitetnijih proizvoda. 

Ne propustite priliku za uštedu – prva dva dana otvaranja, svi računi će biti umanjeni za 10% 

Voli hipermarket Bar je od svog otvaranja od strane domaćeg stanovništva, kao i njihovih gostiju i posjetioca ovog dijela primorja, prepoznat kao mjesto omiljene, ugodne i uvijek najpovoljnije kupovine.   

Od sada će potrošači biti u prilici da kupuju u novom, modernom ambijentu, u skladu sa najnovijim standardima. Novi hipermarket se nalazi u neposrednoj blizini prethodnog, na udaljenosti od samo 120 metara.  

Standardno prepoznatljiva ponuda se odlikuje bogatim i raznovrsnim asortimanom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, s posebnim akcentom na domaće proizvode, tu je mesara sa uvijek svježim mesom provjerenog porijekla, ribarnica sa dnevno svježom ribom i morskim plodovima, izuzetna ponuda delikates proizvoda.  

Kada je u pitanju voće i povrće, osim egzotičnih proizvoda sa dalekih destinacija, ponuda je posebno fokusirana na proizvodima domaćih proizvođača, kao i na proizvodima kupcima omiljene Naše ba[te, uzgojenih na Volijevom imanju na Šasu. 

Posebno je koncipiran sektor organskih proizvoda, kao i pekara sa mirisnim, svježim slanim i slatkim pecivima i kolačima. U okviru gastronomske ponude, kupcima će biti dostupna tradicionalna jela, kao i jela koja pripadaju savremenom kulinarstvu, svježe pripremljena, u praktičnoj ambalaži, olakšaće domaćicama dilemu- šta pripremiti za porodicu i goste. 

U sklopu hipermarketa je i apoteka Tea Medica, kao i Pošta.   

Površina hipermarketa je 4.500m2, u ponudi je oko 15.000 artikala, a Voli tim je zahvaljujući otvaranju novih radnih mjesta od sada brojniji za 50  članova. 

Novo u Baru- Take&go sektor – IzVOLIte   

Od sada će naši kupci imati mogućnost da uživaju u izboru uvijek svježih proizvoda za ponijeti, koji obuhvata najkvalitetniju kafu, svježe cijeđene sokove, svježa peciva i salate, pice, kao i burgere od najkvalitetnijih sastojaka. Take&go sektor u okviru hipermarketa Voli, predstavljaće idealno mjesto za uživanje u hrani i toplim i hladnim napicima.

 

Posebni pokloni povodom otvaranja   

Prve kupce očekuju pokloni, a sve kupce u prva dva dana popust od 10%. 

Iskoristite priliku za uštedu, pored toga što će svi računi biti niži, u ponudi će se naći proizvodi po najnižim cijenama na tržištu. 

 

Dobro došli u novi Voli!