Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Novi market u Tivtu

Kompanija Voli otvara novi market u Tivtu,  u samom srcu Porto Montenegra, na šetalištu uz  obalu  (Strada Navale). Novi Voli market će u ponudi imati  premium ponudu od nekoliko hiljada artikala, razne delikatesne, konditorske, dnevno svježe,  kao i organske proizvode, uz internacionalnu ponudu prilagođenu zahtjevima gostiju Porto Montenegra. 

Pored toga, predstavljaće omiljeno mjesto trgovine kako za goste Porto Montenegra, tako i za domaće stanovništvo objedinjujući savremeni, internacionalni stil sa onim što na najljepši način predstavlja domaće i tradicionalno, u skladu sa standardima kvaliteta karakterističnim za Voli. 

U novom   marketu u Tivtu, Voli će u skladu sa Zelenom inicijativom koju je pokrenuo Porto Montenegro implementirati zamjene plastičnih kesa, (kao i plastičnog asortimana za konzumaciju hrane) papirnim u cilju smanjenja stope zagađenja. 

Želimo da neprestano uvodimo najbolje prakse i da zajedno sa Porto Montenegrom budemo primjer ostalima u ovom segmentu, da kao lideri na tržištu, postavimo standard u ovom domenu i napravimo vidljivu razliku u očuvanju životne sredine, kako bi podstakli domaće stanovništvo i goste da nam se pridruže u ojačavanju kulture ekološke svijesti.