Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Novi kabinet za praktičnu nastavu “Sergije Stanić”

Kompanija Voli donirala je školi “Sregije Stanić” kabinet za praktičnu nastavu, namijenjen tehničarima prodaje i prodavcima.

Predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan, kazao je da je za njega poseban trenutak da u školi koju je i sam pohađao učestvuje u otvaranju kabineta za praktičnu nastavu. On je istakao da je u februaru počela zvanična saradnja između kompanije Voli i srednj estručne škole “Sergije Stanić”.

 

“Učenici su obavljali praksu u Volijevim prodavnicama, a što je najvažnije pruža im se prilika za zasnivanje radnog odnosa u našoj kompaniji” kazao je on.
Na kraju je dodao da je otvaranje kabineta najljepši način proslave četvrt vijeka postojanja kompanije Voli “Jer je investicija u djecu i obrazovanje najsvetija dužnost uspješnih”.

Direktor škole Darko Vukčević naveo je da će zajedno sa kompanijom Voli od septembra uključiti učenike prodavače u dualno obrazovanje.

Ministar prosvjete Damir Šehović pohvalio društveno odgovorno ponašanje Volija navodeći da je u slučaju opremanje kabineta uloženo oko 30.000 eura.