Novi kabinet za praktičnu nastavu “Sergije Stanić”

Kompanija Voli donirala je školi “Sregije Stanić” kabinet za praktičnu nastavu, namijenjen tehničarima prodaje i prodavcima.

Predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan, kazao je da je za njega poseban trenutak da u školi koju je i sam pohađao učestvuje u otvaranju kabineta za praktičnu nastavu. On je istakao da je u februaru počela zvanična saradnja između kompanije Voli i srednj estručne škole “Sergije Stanić”.

 

“Učenici su obavljali praksu u Volijevim prodavnicama, a što je najvažnije pruža im se prilika za zasnivanje radnog odnosa u našoj kompaniji” kazao je on.
Na kraju je dodao da je otvaranje kabineta najljepši način proslave četvrt vijeka postojanja kompanije Voli “Jer je investicija u djecu i obrazovanje najsvetija dužnost uspješnih”.

Direktor škole Darko Vukčević naveo je da će zajedno sa kompanijom Voli od septembra uključiti učenike prodavače u dualno obrazovanje.

Ministar prosvjete Damir Šehović pohvalio društveno odgovorno ponašanje Volija navodeći da je u slučaju opremanje kabineta uloženo oko 30.000 eura.