Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Kompanija Voli nagradila najbolje studente

Predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan, nagradio je 25 studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Pored novčane nagrade, studenti su dobili priliku za zaposlenje u kompaniji Voli u trajanju od pola godine, sa početnom platom od hiljadu eura.

„Ukoliko se zadovoljavate time da budete neko ko je zamjenljiv i ko je radno angažovan samo do 15h, onda svoje zaposlenje tražite u državnom sektoru. Ali, ako želite za sebe više, pronađite svoje mjesto u privatnom sektoru, budite dio ozbiljne tržišne utakmice. Brusite i razvijajte svoje vještine. Ukoliko imate preduzetničkog duha, oprobajte se u samostalnom vođenju biznisa.
Nudimo vam jedinstvenu mogućnost-radno angažovanje u Voliju sa početnom platom od 1000 eura! Pokažite da ste dorasli izazovu.
Pred nama su velike mogućnosti, a razvoj kompanije počiva na kadru” istakao je Bokan.

Takođe, on je prisutnim studentima opisao početak i razvoj svog privatnog biznisa u vremenu koje nije bilo naklonjeno preduzetnicima, motivišući ih da od prvog dana unapređuju svoje vještine i radne navike.

 „Uvjereni smo da su jake veze poslovnog sektora i visokog obrazovanja od vitalnog značaja. Dokaz je i partnerstvo sa jednom od najuspješnijih domaćih kompanija, Voli trade d.o.o koje će biti nastavljeno“ rekao je dekan prof. dr Nikola Milović.

U ime najboljih studenata obratio se Nikola Radanović. On se zahvalio u ime svih studenata kompaniji Voli zbog prilike da svoju karijeru otpočnu u toj kompaniji uz izuzetne uslove.