Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Donacija Opštoj bolnici u Baru

Kompanija Voli slijedeći svoju tradiciju, svake godine donira sredstva zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori. Predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan kazao je da Donaciju upućuju sa posebnim zadovoljstvom i željom da doprinesu poboljšanju kvaliteta medicinskih usluga u barskoj opštini, ali da na ovaj način žele da podstaknu ostale uspješne firme da kroz svoju društvenu odgovornost daju svoj doprinos sve boljem i naprednijem funkcionisanju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori.

 

„Ulaganje u zdravstvo je ulaganje u osnovne temelje na kojima se gradi prosperitet države. U cilju podizanja nivoa zdravstvene zaštite stanovnika barske opštine, kao ozbiljna i značajna podrška lokalnoj zajednici, a na osnovu prioritetnih potreba bolnice, finansirali smo radove na adaptaciji i renoviranju operacionog bloka u iznosu od 26.300 eura. Pored toga, finansirali smo nabavku specijalnog medicinskog aparata za potrebe operacionog bloka u iznosu od 33.150 eura“, rekao je Bokan.

Direktor bolnice Bar, Dragoslav Tomanović, ističe da ovo nije prva donacija kompanije Voli bolnici u Baru.

„U ime pacijenata i zaposlenih u bolnici Bar, izražavam veliku zahvalnost kompaniji Voli, odnosno gospodinu Draganu Bokanu na velikodušnoj donaciji. Ovom donacijom je značajno renoviran operacioni blok i bolnica je dobila najsavremeniji elektrohiruški ultrazvučni operacioni nož- ligašur, koji se koristi i u otvorenoj i laparoskopskoj hirurgiji“, objasnio je Tomanović.

Bezbjednost pacijenata će biti veća a vrijeme trajanja operacije značajno skraćeno.