Претрага
Close this search box.
Претрага
Close this search box.

Digitalni novčanik NLB Pay

NLB Banka je, u saradnji sa kompanijom Visa, pripremila posebnu akciju Zaboravi na gotovinu, probaj super brzu kupovinu za korisnike NLB Visa kartica u okviru NLB Pay digitalnog novčanika. Banka je kao sponzor košarkaškog kluba “Budućnost Voli”, imala priliku da u promotivnu kampanju uključi Fedora Žugića, mladog beka kluba, kao glavnog aktera spota koji je prezentovao jednostavnost plaćanja mobilnim telefonom.

 

Akcija će trajati do 25. 5. 2021. godine, a pravo da učestvuju ostvaruju postojeći i novi korisnici NLB Visa kartica, koji ih budu koristili za plaćanje putem NLB Pay aplikacije.

 

U okviru akcije, korisnici NLB Pay-a nakon obavljene jedne kupovine telefonom u nekom od Voli marketa, u iznosu preko 5 €, putem SMS-a dobijaju poklon vaučer*. Vrijednost poklon vaučera je 5 € i može se iskoristi pri sljedećoj kupovini, do 30. 6. 2021. godine.

 

Digitalni novčanik NLB Pay kombinuje karakteristike fizičke platne kartice i NFC tehnologiju, što omogućava da svojim telefonom obavljate plaćanja na POS terminalima koji podržavaju beskontaktna plaćanja. Dostupan je za besplatno preuzimanje u Google-ovoj prodavnici “Play Store”. Aktivira se za manje od jednog minuta. 

Korisnik NLB Visa platne kartice može samostalno i vrlo jednostavno izvršiti aktivaciju i digitalizovati Visa kartice u NLB Pay aplikaciji, u pet koraka sa jasnim uputstvima.

Osim jednostavne aktivacije, odlikuje ga i laka upotreba zahvaljujući intuitivnom okruženju i jednostavnom kretanju kroz aplikaciju. 

 

Velika pažnja posvećena je nadgradnji korisničkog iskustva sa fokusom da pri korišćenju bančinih usluga klijenti štedite svoje vrijeme, plaćanje obavljaju brzo, bezbjedno i jednostavno.

 

Mobilna plaćanja, zajedno sa ostalim načinima beskontaktnog plaćanja, u trenutnoj zdavstvenoj situaciji pružaju korisnicima dodatnu sigurnost, tako što im omogućavaju da izbjegnu lični kontakt, te da se manje zadržavaju na prodajnim mjestima. Ova akcija predstavlja dodatni podsticaj da klijenti iskoriste sve prednosti digitalnih kanala.

 

Više o akciji i digitalnom novčaniku NLB Banke dostupno je na www.nlb.me/pay 

________________________